رفع یبوست دکتر جاوید - AN OVERVIEW

رفع یبوست دکتر جاوید - An Overview

رفع یبوست دکتر جاوید - An Overview

Blog Article

clinic در زخم مقعدی نشانه چیست؟ تشخیص علائم و درمان “زخم داخل مقعد”

جنین: جنین در حال رشد در رحم با افزایش فشار بر روده¬ها، حرکات پیشران روده را دشوار می¬کند.

یبوست را نباید نادیده گرفت. اگر درمان نشود، ممکن است عوارض جدی مانند بواسیر، شقاق مقعد، نهفتگی مدفوع و افتادگی رکتوم و همچنین سایر بیماری‌های مرتبط که در درازمدت سلامت عمومی را تحت تأثیر قرار می‌دهند، ایجاد شود.

یبوست یکی از شایع‌ترین مشکلات گوارشی است و اغلب به عنوان کاهش تعداد دفعات دفع مدفوع در روز در نظر گرفته می‌شود. تصور بسیاری از ما بر این است که باید هر روز اجابت مزاج داشته باشیم.

نفخ نفخ و درد شدید، معمولاً در سمت چپ و پایین شکم احساس می‌شود. در هنگام یبوست گازی که به صورت طبیعی توسط باکتری‌های روده از مدفوع تولید می‌شود درون روده جمع می‌شود و درد ایجاد می‌کند.

درمان یبوست شدید با آلو : آلو از دسته میوه های سرشار از فیبر است و برای رفع یبوست شدید بسیار مفید است.

بازتوانی کنترل ماهیچه‌های کف لگن : افرادی که به دلیل اختلال در عملکرد عضلات کف لگن دچار مشکل در دفع و یبوست شده‌اند نیز باید تحت روان‌درمانی و بازتوانی کنترل از علائم یبوست عضلات کف لگن با تمرینات خاص قرار گیرند. بسیاری از عضلات کف لگن و اطراف مقعد و راست‌ روده دارای درجاتی از کنترل ارادی هستند. بنابراین، آموزش می‌تواند بیماران مبتلا به اختلال کف لگن کمک کند تا عضلات خود را بیشتر و بهتر در حین اجابت مزاج کنترل کنند.

از عوارض عدم درمان این بیماری می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

سلام من دو هفتس که از دارو های ضد اضطراب و ضد افسردگی استفاده میکنم بخاطر عوارضشون دچار یبوست شدم سی لاکس خوردم ولی جواب چندانی نگرفتم

حیوانات خانگی، چه پشمالو و چه مو کوتاه، می توانند باعث عطسه و خس خس کردن کودک شما شوند. بزاق، ادرار، خز و شوره یا سلول های مرده پوست می توانند باعث واکنش آلرژیک شوند.

از علل اصلی بروز این اختلال می توانیم به این موارد اشاره کنیم:

تنقیه : تنقیه زمانی انجام می‌شود که مدفوع سخت درون روده ماندگار شده است.

رژیم غذایی نامناسب اغلب باعث یبوست می شود. فیبر غذایی و خوردن آب کافی برای کمک به نرم نگه داشتن مدفوع ضروری است. غذاهای غنی از فیبر معمولاً گیاهی هستند. فیبر به اشکال محلول و نامحلول وجود دارد. فیبر محلول می تواند در آب حل شود و هنگام عبور از سیستم گوارش، ماده ای نرم و ژل مانند ایجاد می کند.

وجود خون در مدفوع: در صورت ابتلا به یبوست ممکن است دچار هموروئید (بواسیر) و در نتیجه دفع خون همراه مدفوع شویم.

Report this page